Clowntjeshof 28 juni 2015

Wanneer het op 21 juni wel erg nat en druilerig is in Nederland hopen de organisatoren van ClowntjesHof dat het toch alsjeblieft, volgende week …..

In de dagen daarop worden de verwachtingen steeds gunstiger.En wanneer dan op 28 juni ’s morgens om half acht de eerste medewerkers op de Hof bij elkaar komen is het een heerlijk stralende zon met een heel klein beetje wind en zou er kans zijn in de middag op een klein buitje. Hiep hiep hoera ! Niet allen voor het weer maar ook omdat een van de leden van het kerncomité die dag jarig is.

Routineus worden ballonnen opgeblazen en tot trossen gemaakt die Hof al vast een feestelijke aanblik geven. Exact om negen uur komen de auto’s van de attractieleverancier de Hof op. De basejump van 5 meter hoog is vervangen door twee opblaasbare klimtorens waardoor meer kinderen tegelijk de hoogte in kunnen. En dan is het 12 uur en zitten de eerste kinderen al bij de schminksters, worden de attracties beproefd. Zo tegen half twee is het weer gezellig druk, ontstaan her en der wachtrijen, is de belangstelling voor de optredens van Jebo groot en genieten de kinderen en niet minder de medewerkers voor de 18e keer van ClowntjesHof.

Onvermoeibaar lijken ze allemaal te zijn. En als er dan de tweede helft van de middag er twee kleine buitjes zijn en de glijbaan en hindernisbaan tijdelijk gesloten worden, gaan de overige attracties gewoon door (zo hard regende het nou ook niet). En is het droog geworden dan maken de clowns de de hindernisbaan en de glijbaan weer droog en gaat het feest gewoon verder.

En dan is het veel te snel vijf uur en is ClowntjesHof ten einde. Dankzij eendrachtig samenwerken met het personeel van het attractiebedrijf is om kwart over zes de Hof weer de Hof in plaats van ClowntjesHof en kijkt men al weer uit naar 26 juni 2016.

Website: www.clowntjeshof.nl

Foto’s